Φεστιβάλ Παιδιών Δήμου Περγάμου

 

 

Ικτίνου 2, 81100 Μυτιλήνη

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

siniparxi-epikoinonia.gr                                                                                                        Μυτιλήνη 30/4/15

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

          Όπως και πέρυσι, συμμετείχε και φέτος στο Φεστιβάλ Παιδιών του Δήμου Περγάμου, συγκρότημα από τη Λέσβο.  Το παιδικό χορευτικό του Λαογραφικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Φεστιβάλ και έτυχε, όπως πάντα, θαυμάσιας φιλοξενίας από το Δήμο και τους πολίτες της Περγάμου.  Τη συμμετοχή φρόντισε η Συνύπαρξη σε συνεργασία με το Δήμο Περγάμου και ειδικότερα με την καλή φίλη, εργαζόμενη στο δήμο, Νεσρίν Ερμίς.

          Πολλές ευχαριστίες στο φίλο δήμαρχο Περγάμου Μεχμέτ Γκιονέντς, στη Νεσρίν, στα παιδιά του χορευτικού, στο Λαογραφικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής και φυσικά στο δάσκαλο χορού Βασίλη Αγκοπιάν.

          Να σημειωθεί πως, και πάλι με πρόσκληση του Δήμου Περγάμου και φροντίδα της Συνύπαρξης, συγκρότημα από τη Λέσβο θα πάρει μέρος στο 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Περγάμου, στις αρχές του καλοκαιριού.

Μεταφραστής - Translator

Greek English French German Italian Persian Turkish
syniparxi-epikoinonia-prosfyges.jpg