Μυτιλήνη τι τρέχει;

Η Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο με σκοπό την στήριξη του πολιτισμού στην πόλη της Μυτιλήνης, παρουσιάζει την πρωτοβουλία “Μυτιλήνη τι τρέχει;” που έχει σκοπό την δημιουργία ενός ημερολογίου/προγράμματος που θα αφορά τον πολιτισμό.

Συγκεκριμένα το παρακάτω ημερολόγιο/πρόγραμμα περιλαμβάνει τις σταθερές δραστηριότητες (μαθήματα, εργαστήρια κλπ) των πολιτιστικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην Μυτιλήνη.

Το ημερολόγιο χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Google Calendar.
Χρειάζεται να έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό Google και αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Calendar.

Το Google Calendar σας δίνει την επιλογή να δείτε το πρόγραμμα ως ημερολόγιο όπως φαίνεται στην σελίδα μας αλλά και πρόγραμμα ανάλογα με το είδος εμφάνισης που επιλέγετε πάνω δεξιά δίπλα στις ρυθμίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε την μορφή προβολής ως εξής :

1. “Εβδομάδα”
Εβδομαδιαίο ημερολόγιο

2. Μήνας
Μηνιαίο ημερολόγιο

3. Ατζέντα
Λίστα – πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Μπορείτε απευθείας από το ημερολόγιο να προσθέσετε στο προσωπικό σας ημερολόγιο την δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει.

Τέλος, σε αυτόν τον σύνδεσμο παραθέτουμε μία λίστα με όλες τις πολιτιστικές ομάδες της Μυτιλήνης που είναι ενεργές την χρονιά 2022-2023.

Η πρωτοβουλία μας είναι εθελοντική, δεν χρηματοδοτείται και δεν κάνει καμία διάκριση ή αποκλεισμό για κανένα λόγο.
Αν υπάρχουν ομάδες που μας έχουν διαφύγει και δεν βρίσκονται στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συμπεριληφθούν.

Υπεύθυνος προγράμματος και επικοινωνίας : Σπύρος Μύρων Παυλής