Μετά από πολύ καιρό, “Του κόσμου οι κουζίνες | Α world of cuisines” επιστρέφουν!

H βραδιά είναι αφιερωμένη στο Αφγανιστάν.

Ταλαντούχες μαγείρισσες απο το Αφγανιστάν θα προετοιμάσουν με μεράκι εκλεκτά εδέσματα και θα μας ταξιδέψουν με τις γεύσεις και τα αρώματα της χώρας τους την Παρασκευή 9 Ιουνίου. Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των γραφείων μας, Μεραρχίας Αρχιπελάγους 5, στην Επάνω Σκάλα. Η προετοιμασια της βραδιάς θα ξεκινήσει στις 6.00μμ και το φαγητό θα σερβιριστεί στις 8.00μμ.

Λόγω του περιορισμένου χώρου, όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να κρατήσουν θέση με ένα τηλεφώνημα στο 6976406018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλώ φέρτε τα ποτά σας!

→ Όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στην οργάνωση της βραδιάς παρακαλώ να καλέσουν στο 6945878006. Θα εκτιμούσαμε πολύ τη βοήθεια σας.

 


After a long break “Του κόσμου οι κουζίνες | Α world of cuisines” is back!

The night is devoted to Afghan cuisine.

Talented cooks from Afghanistan will prepare delicious food and will take us on a journey with the flavours and aromas of their country on Friday night, 9th June.

The dinner will take place in our space, Merarchias Archipelagous 5, in Epano Skala. The preparations will start at 6pm and the dinner will be served at 8pm.

Places are limited so please phone 6976406018 to make a reservation. Priority will be given to those who give their names first.

Please bring your own drinks!

→ If you’d like to help us with the arrangements for the meal please call 6945878006. Any help would be greatly appreciated.

 

5 Ιουνίου 2023

Βραδιά Αφγανικής κουζίνας “Του κόσμου οι κουζίνες | Α world of cuisines”

Μετά από πολύ καιρό, “Του κόσμου οι κουζίνες | Α world of cuisines” επιστρέφουν! H βραδιά είναι αφιερωμένη στο Αφγανιστάν. Ταλαντούχες μαγείρισσες απο το Αφγανιστάν θα προετοιμάσουν με μεράκι εκλεκτά εδέσματα και θα μας ταξιδέψουν […]
10 Μαΐου 2023

UNHCR Greece: “Ημέρα Καριέρας 2023” για πρόσφυγες με τη συμβολή της Συνύπαρξης

Στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης “Ημέρα Καριέρας” για πρόσφυγες, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 στο ΚΕΔ Λέσβου, συμπεριλήφθηκε η Κίνηση Πολιτών “Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο”. Τα μέλη μας συμμετείχαν ενεργά στις τακτικές […]
27 Απριλίου 2023

Δεύτερη προβολή του ντοκιμαντέρ «Koudelka ‑ Διασχίζοντας τον ίδιο ποταμό»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι λόγω της μεγάλης απήχησης του κόσμου, η προβολή του ντοκιμαντέρ “Koudelka – Διασχίζοντας τον ίδιο ποταμό” θα προβληθεί και την επόμενη μέρα, Παρασκευή 28/4/23 στις 20:00, στον εκθεσιακό […]
20 Απριλίου 2023

«Koudelka ‑ Διασχίζοντας τον ίδιο ποταμό»

Ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό φωτογράφο του πρακτορείου Magnum, Josef Koudelka Σε συνεργασία με τη Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο, η ΦΕΜ προβάλλει το ντοκιμαντέρ φωτογραφικού ενδιαφέροντος του Τούρκου φωτογράφου και σκηνοθέτη Coskun Asar «Koudelka – […]